we love to cook - atag

ATAG - We love to cook

ATAG brengt passie voor koken onder de aandacht door de combinatie van kookbeleving met ATAG kookapparatuur te laten zien.
In de ‘we love to cook’ commercials kom jij verschillende thuiskoks tegen die elk zijn/haar eigen kookverhaal met wensen en gebruiken vertelt.
Maak kennis met de social cook Saar, de pleasure seeker Lukas en de semi-pro Idris.


Het overbrengen van onze passie voor koken op de consument door middel van drie verschillende
type koks. Hierin wordt een combinatie gemaakt tussen kookbeleving en ATAG kookapparatuur.

De semi-professional

Maak kennis met de semi – professional Idris. Deze levensgenieter wordt graag omringt met goede kwaliteit en verfijnd design. Het geeft hem overzicht, comfort en controle. Zo is het ook in zijn keuken. Idris beheerst veel verschillende kooktechnieken en dat vraagt het nodige van zijn kookapparatuur. Koken is zijn passie. Hij haalt steeds weer het gastronomische uiterste uit zichzelf én uit de apparatuur.

De pleasure seeker

Het drukke sociale leven van de pleasure seeker Lukas neemt nogal een hap uit de tijd die hij in de keuken kan doorbrengen. Gelukkig heeft hij een levendige culinaire fantasie. Dat helpt hem om gerechten te bereiden die snel tot stand komen én gezond zijn. Hij houdt zijn ogen open op foodmarkten en combineert Pinterest-inspiratie met exotische ingrediënten die hij in reisprogramma’s voorbij ziet komen.

De social cook

Het weekend is voor haar het uitgelezen moment om eens goed uit te pakken. Saar de social cook experimenteert dan met verschillende gerechten die ze overal en nergens oppikt. Zo laat ze haar gezin, vrienden en familie graag meegenieten van haar kookkunsten.

ATAG - We love to cook

Alles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen. Wil je meer informatie? Ga hier naar de actiepagina van ATAG en/of bezoek het Experience center voor deskundig advies!

Zoek je ATAG DEALER

ATAG = Passie voor koken, passie voor kwaliteit

inductiekookplaat ATAG

Inductiekookplaten

Voor elke culinaire thuiskok is de kookplaat het centrum van zijn kookuniversum. Dit is de plek waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, zoekt naar ontbrekende smaken en originele gerechten. De kookplaten van ATAG zijn echte blikvangers en geven alle ruimte voor langdurig en intensief gebruik.
Voor elke soort thuiskok, van social cook, Pleasure seeker tot Semi-Pro, heeft ATAG wat wils.

inductiekookplaat met afzuiging ATAG

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

De ATAG Hood-in-Hob, oftewel de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, geeft een nieuwe dimensie aan keukenarchitectuur.
Door de in de kookplaat geïntegreerde afzuiging is er geen vrijhangende afzuigkap nodig. Hierdoor krijg je vrij zicht in de keuken wat een ruimtelijke sfeer creëert.

Matrix Black Steel ATAG

Matrix Black Steel

Een nieuwe kleur is toegevoegd aan de MATRIX-lijn van ATAG. Ontstaan uit een combinatie van elementen; de industriële geborstelde metaal-look van de MATRIX RVS-lijn en het stijlvolle donker van de Grafietlijn. Ontdek nu ATAG’s unieke Black Steel.
Black Steel is een levendig materiaal dat in de keuken perfect tot haar recht komt door haar mooie eigenschappen. Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij. Materiaal van nu, maar tegelijkertijd tijdloos.

Zoek jouw ATAG dealer in de buurt

Ervaar de apparaten van ATAG, rechtstreeks bij de Keukenspecialist bij jou in de buurt.

Zoek je ATAG DEALER

Beeldbronnen

© Atag

Interessant?

Deel en reageer